Emlak Konut, bir adet ticari ünitenin toplu halde açık artırma usulü ile satışı ihalesinde Ağaoğlu şirketi Akdeniz İnşaat'ın 33 milyon liralık teklif verdiğini KAP'ta duyurdu.

Editör
12.09.2011

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin düzenlediği 49 adet ticari ünitenin açık artırma ile satışı ihalesinde Akdeniz İnşaat ve Taahhüt A.Ş 33 milyon liralık teklif verdi.

Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketin 7 Eylül 2011'de gerçekleştirdiği "İstanbul Başakşehir İkitelli Ayazma 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi-My World-Europe Projesi"nde bulunan 48 adet ticari ünite ile "İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi-My Towerland Projesi"nde yer alan bir adet ticari ünitenin toplu halde açık artırma usulü ile satışı ihalesinde Akdeniz İnşaat ve Taahhüt A.Ş'nin 33 milyon lira teklif verdiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu bağımsız bölümler için verilen teklifin Emlak Konut tarafından uygun bulunduğu ve ihale şartnamesi gereği ödeme yapılması için alıcıya süre verildiği bildirildi.
 

KAYNAK:Dünya Gazetesi

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account