Terraco Türkiye, Eğitim seminerlerine hız kesmeden devam ediyor…

Editör
29.04.2013

 

25 yıldır  Türk İnşaat sektöründe marka projelerin ve profesyonel uygulayıcıların tercihi  olarak çalışmalarını sürdüren Terraco; doğru ürün–doğru  uygulama prensibiyle tecrübelerini kullanıcılarıyla paylaşmaya devam ediyor.

Mart ayında Balıkesir Basri Otel’de 120 kişiye , Nisan ayının ilk haftasında da  Adana Emir Royal Otel’de 100 kişilik uygulama ekibine , Terraco Türkiye Pazarlama Müdürü Filiz Bulutlar tarafından verilen uygulamalı ürün eğitimi seminerinde ; özellikle Terraco’nun ürün gamında bulunan özel dış cephe kaplamalar ,akrilik macunlar ve ısı yalıtım sistemi ecoTHERM hakkında ürün bilgileri ile uygulama yöntemleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Uygulama ve işçilik kalitesinin arttırılmasının hedeflendiği bu eğitimler sonunda her bir katılımcıya  “Eğitim Sertifikası” verildi.

11 ülkede 17 fabrikada İskandinav Teknolojisi ile üretim yapan, 32 farklı şirketi yöneten TERRACO “Dünya’ ya kalıcı izler bırakıyoruz …” sloganı ile Kalıcı ,Kaliteli ,Çevre ve İnsan Sağlığına duyarlı ürünlerini , uygulayıcılarıyla paylaşmaya hız kesmeden devam edecektir.

Dergisi

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account