İnoksan, KozaFood Fest’te,Dünya ŞefleriyleBuluştu

Editör
13.03.2013

 

Bu yıl İstanbul’da Sirha Fuarı kapsamında ilk kez gerçekleşenKoza Food Fest 2013 etkinliğinin platin sponsorluğunu mutfak profesyonellerineverdiği destekle bilinen, endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksanüstlendi.  

İstanbul Kongre Merkezi’nde uluslararasıSirha Fuarı’nın içerisinde düzenlenen ve Dünya Lezzetleri Zirvesiolarak kabul edilen Koza Food Fest‘in ana sponsorluğunu endüstriyelmutfak sektörünün öncü firması İnoksan üstlendi. 

Koza Food Fest 2013 mutfaklarına verdiğidesteklerin yanı sıra standıyla da adından söz ettiren İnoksan, Türkmühendislik gücünü temsil eden ve sektöre ilk İnoksan’ın kazandırdığıbirbirinden farklı tasarımlarını da burada görücüye çıkardı.

Dünya şeflerinin performanslarınısergilediği İnoksan Şov Mutfağı da ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca birbirinden farklı sunumların hayat bulduğu İnoksan Şov Mutfağı’ndayabancı şefler tarafından yapılan görsel şölen izleyenleri hayran bıraktı.

İnoksan, Şov Mutfağı’nın yanı sıra KozaFood Fest mutfaklarına da sponsor oldu. Festivalin perde arkasında yer alansıcak, soğuk ve pastane mutfaklarını da kurarak 3 gün boyunca oldukça yoğun birtempoda çalışan mutfak şeflerine, pratik ve kolay kullanım sağlayarakfestivalde stant açan 34 ithalatçı firmaya da destek verdi. İnoksan, kurduğumutfaklar ile lezzet tadımlarına ve gıda şovlarına da katkıda bulundu.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı VehbiVarlık bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenen Sirha Fuarı’nın gastronomi sektörüiçin oldukça önemli olduğunu belirtti ve; “Bu organizasyonun Koza Food Fest ilebirleşmesi daha da profesyonel bir fuar ortamı yarattı. Bizler de İnoksan olarak Koza Food Fest gibi dünya lezzetlerinin yer aldığı bir zirvenin dünya şeflerinehitap eden ekipmanlarıyla destek veriyor olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

İnoksan ürün portföyünde bulunanfirmalarıyla da iş birliği yaptı. Dünyaca ünlü buz makinelerinin güçlüüreticisi Castelmac ve soğutma sektörünün liderlerinden olan Uğur Soğutma İnoksanmutfaklarında yer aldı.

Türkiye, Gürcistan, Irak, İran, Rusya,Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan veKıbrıs’tan 150 katılımcı, 15.000 profesyonel ziyaretçi ile gerçekleşmekte olanKoza Food Fest 2013, birbirinden farklı ürünlerin tanıtımı ve tadımaktiviteleriyle festival havasında geçiyor.

 

Dergisi 

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account