Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ve Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Türkiye Fransa'ya "Onur Ülke" olmaya gidiyor.

Editör
07.03.2013

 

Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM” 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılı "Onur Ülkesi" seçildi. MIPIM Fuarı; uluslararası yatırımcıları, şehir planlamacıları, belediyeler ve otel gruplarını buluşturacak. 

Bu yıl Türklerin damga vuracağı  fuarın açılışını, 12 Mart Salı günü saat 10.00'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş gerçekleştirecek. 12 Mart Salı akşamı hem Sayın Kadir Topbaş'ın hem de Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan'ın katılımıyla, Martinez Otel'de, Kültür Turizm Bakanlığı ve NEF'in sponsor olduğu Mipim açılış kokteyli gerçekleşecek. Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, 13 Mart Salı günü 14.00-14.30 saatleri arasında ana konferansta "Ekonomisi ve Yatırım Fırsatları ile Türkiye" isimli oturumuyla uluslararası platformda  Türk ve yabancı yatırımcılara seslenecek.14 Mart Perşembe günü ise Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar saat 16.00'da "Çevresel Sürdürülebilirlik, Planlı Şehirleşme ve Gayrimenkul Sektörünün Gelişimi Açısından Kentsel Dönüşümün Önemi" konulu oturumunun ardından  saat 19:30'da gerçekleşecek ödül töreninde "Türkiye Özel Ödülü"nü verecek. 

Fuarda ayrıca sektörde söz sahibi olan GYODER, KONUTDER, AMPD ve AYD derneklerinin oturumlarının yanı sıra Toki Başkanı Ahmet Haluk Karabel'de fuarda konuşmacı olarak yer alacak.

Bin metrekarelik alana kurulacak Türk Çadırı'na Türkiye'den 28 firma ve 500'ü aşkın katılımcı bekleniyor. Akbank, Rönesans, Eczacıbaşı Holding, Kavuklar, Ernst & Young,Turkmall, Garanti Koza gibi sektörün önde gelen firmaların münferit katılımlarının yanı sıra MIPIM Fuarı'nda; Ağaoğlu, Globe International, İş GYO, Konutder, Nef, Nurol GYO, Proplan, Proje Yönetim A.Ş., Saf GYO, Tahincioğlu, TSKB Gayrimenkul Değerleme, Vadistanbul, Vicem ve ZKLD Aydınlatma stantla yer alacak. 

 

 

 

 

Kaynak : İnşaat&Yatırım

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account