Fransız tasarımcı Christophe Pillet’nin imzasını taşıyan seri ve Ross Lovegrove’un VitrA için tasarladığı yeni İstanbul serisi, infinit teknolojisiyle ince ve keskin hatlar sunuyor.

Editör
01.02.2013

 

VitrA’nın 2013 banyo koleksiyonunda yalın, işlevsel ve erişilebilir tasarımlar öne çıkıyor.  Fonksiyonel ve erişilebilir bir aile banyosu olarak tasarlanan Nest, sınırsız ürün seçeneği ve işlevsel tasarım dokunuşlarıyla ailedeki herkesin kendini özel hissettiği bir mekan yaratıyor. Monoblok seramik lavabolarıyla dikkat çeken Metropole serisindeki özel yıkama hazneli klozetler, sıcak-soğuk suyu karıştıran sistemiyle, hijyen ve konforu bir arada sunuyor.

VitrA’nın yeni karo koleksiyonları ise ışıltılı desenler, pastel renkler ve büyük ebat kullanımıyla duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor. VitrA Güzellik Çağı karo serisi zaman ötesi bir asaleti, VitrA Gizem Çağı karo serisi iddialı unsurları bir araya getiren çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karo serisi doğal dokulardan gelen yalın güzelliği yansıtıyor. VitrA Sonsuzluk Çağı karo serisi ise, modern şehir mimarisini, porselenin dayanıklılığıyla sunuyor. Büyük ebatlı karolar, zeminlere estetiğin yanı sıra, devamlılığı ve bütünlüğü taşıyor.

 

 

Kaynak : İnşaat&Yatırım

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account