Uluslararası en büyük finans kuruluşları arasında yer alan ING Grubu, yaklaşık 150 yıldır alanında geniş kapsamlı ürünler ve hizmetler sunan finansal hizmet kuruluşlarından biri.
Tasarım ve uygulama projesi Yalın Tan & Jeyan Ülkü İç Mimarlık tarafından yürütülen ING Özel Bankacılık şubelerinin yeni iç mekan mobilyalarında Derin ürünleri yer alıyor.
Derin koleksiyonundan Land, Lap Lounge, Set Mini, Tot ve Ram gibi ürünler yer alırken, Yalın Tan & Jeyan Ülkü İç Mimarlık’ın proje için tasarladığı ürünlerin üretimleri de Derin tarafından yapıldı.
Modern mobilya tasarımı ve üretimi alanında global başarılarıyla köklü bir yer edinen Derin; özellikle 2000’li yılların başında modern mobilya alanında bir sıçrama gerçekleştirerek Türkiye’den çıkan tasarım odaklı bir marka olarak dünya tasarım platformlarında adından sıkça söz ettiriyor.
Geçtiğimiz Mayıs ayında 2012 yeni koleksiyonunu tanıtan Derin, gerek çalışma mekanları, ofisler, oteller gerekse ev ve sosyal alan kullanıma uygun niteliklerdeki pür ve sek mobilya tavrını sağduyulu bir tutarlılıkla devam ettiriyor.
Dergisi
KAYNAK: İnşaat & Yatırım