Ozan Çakıtlı, FG Wilson Erbil Bölge Müdürlüğüne Atandı

Editör
21.03.2012

Dünyanın önde gelen jeneratör markalarından ve Avrupa'nın en büyüğü FG Wilson Jeneratör Sistemleri, Türkiye'deki kuruluşu FG Wilson Türkiye, Kuzey Irak Erbil'de 2011 yılının Ağustos ayında bölge satış müdürlüğü kurmuştu.

Erbil Bölge Satış Müdürlüğüne Ozan Çakıtlı atantı. İlk ve orta öğrenimini Almanya’da tamamlayan Ozan Çakıtlı;  Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğini bitirdikten sonra Çukurova Üniversitesi’nde Matematik Yüksek Lisansı yaptı.

Daha sonra Newyork’ta iki yıl İngilizce dil eğitimi aldı. Eğitimi sonrası enerji sektöründeki çeşitli özel kuruluşlarda, Çevre Dostu Binalar Derneği (ÇEDBİK), Güneş Enerjisi Sanayicileri Derneği (GENSED) gibi sektörel STK’larda  kurucu üye, yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 2011 yılında FG Wilson Türkiye ekibine katılan Ozan Çakıtlı, Erbil Bölge Satış  Müdürü olarak görevine devam ettiriyor.

Dergisi

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Yorumlar
Yorum Bırak

Create Account



Log In Your Account