Gıda ve akaryakıttan sonra Bomonti'de Arista ofis projesiyle gayrimenkul sektörüne adım atan Ar Şirketler Grubu Beykent'te Arluxia ile ikinci projesine başlıyor.
Ar Şirketler Grubu CEO'su Timuçin Yalı, 60 milyon dolarlık yatırımla inşa edecekleri Arluxia Home Office projesinde her katta 71 metrekareden başlayan home ofis dairelerden, her katta yer alan 3 bin 447 metrekarelik flat ofislere kadar 156 ofis yer aldığını kaydetti.
Arluxia'da home ofislerin metrekare satış fiyatı 1500 TL'den başlıyor.
Bal mumcu'ya otel
Ar Şirketler Grubu Maslak'ta 18 bin metrekare plaza, Balmumcu'da 8.5 dönümlük arazide otel ve rezidans, Ataköy'de ise Rezidans ve AVM projeleri yapacak.
Grup, Balmumcu'daki otel için aralarında Sony, Yamaha ve Suzuki'nin sahiplerinin de yer aldığı Japon patronlar kulübünün idaresindeki Okura Grup ile ön anlaşma yaptı.
KAYNAK:Sabah Gazetesi
KAYNAK: İnşaat & Yatırım