İnşaat & Yatırım - İnşaat Sektörünün Haber Merkezi
İnşaat&Yatırım Sayı 93
Nisan 2012 Sayı 93
İnşaat&Yatırım Sayı 92
Mart 2012 Sayı 92
İnşaat&Yatırım Sayı 91
Şubat 2012 Sayı 91
İnşaat&Yatırım Sayı 90
Oocak 2012 Sayı 90
İnşaat&Yatırım Sayı 89
Aralık 2011 Sayı 89
Mersin Lojistik ve Transport Fuarı beklentileri karşılamalı

Mersin Lojistik ve Transport Fuarı beklentileri karşılamalı

  Bu haber 13 Ekim 2010, Carsamba 18:24:50 eklenmiştir. 1389 kez okunmuştur.
Mersin Lojistik ve Transport Fuarı beklentileri karşılamalı Taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na olan ilgi giderek azalıyor.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bookmark and Share

Taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na olan ilgi giderek azalıyor. Türkiye’nin lojistik üs olma yolundaki çabalarına büyük katkı sağlaması beklenen fuarın daha geniş çaplı bir tanıtımı ve ilgiyi hak ettiğine işaret eden İkikardeş Otomotiv Firmasının sahibi Uğur İkikardeş, “Irak ile olan ticaret, narenciye ihracatı ve diğer güçlü sanayi kuruluşları taşımacılık sektörünü burada canlı tutuyor. Bu nedenle bu fuarın daha aktif olması gerekiyor“ dedi.

Mersin Lojistik ve Transport Fuarı’na 3 yıldır katıldıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Kürşad Söylemezoğlu, “2009 yılının kriz yılı olması ile tanıtımında zayıf kaldığımız TGX modellerini bu fuarda Doğu Akdeniz bölge bayimiz ile birlikte sergiledik. Fuara katılım her ne kadar beklentilerimizin altında olsa da müşterilerimizle bir arada olmak ve araçlarımızı yakından incelemelerini sağlamak bizim için önemli“  dedi.

Bölgede potansiyel var

Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur İkikardeş, “Biz İkikardeş olarak uzun yıllardır Mersin başta olmak üzere bölgede başarılı işler yapan bir kuruluşuz. MAN ile olan çözüm ortaklığımız ise 6 ay önce başladı. İkikardeş firması olarak yaptığımız yatırımlar önümüzdeki dönemde MAN'ın da desteğiyle daha da başarılı olacak. Bölgeye baktığımızda büyük bir potansiyel olduğunu görüyoruz“ dedi.

Fuarı ayrıca MAN Kamyon ve Otobüs CEO’su K. Tuncay Bekiroğlu ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz de gezdi.

Kaynak: İnşaat & Yatırım Dergisi



ETİKETLER : Taşımacılık, lojistik, MAN, Mersin Lojistik ve Transport Fuarı, Mersin, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Kürşad Söylemezoğlu, Uğur İkikardeş, İkikardeş Otomotiv,
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Diger anketlerimiz için tıklayın...
 
yetim çocuklar, Kids by Fatih Kıral, Cersaide, Cihat Dündar, Padua-Vigodarzere, Condens 5000 W, Veryeriler Taş Evler, Ziya Yılmaz, Adil Üstündağ, DTB, Torunlar, AFSAD, Füsun Yılmaz , W İstanbul, Airfel, Semra Özal, lojman, Enez, Mall of İstanbul, Lofoten Trading A.Ş. , Güral Afyon, Glossy, Cengiz İnşaat, SODEX FUARI , ICCI 2012, Marvin koltuk, GAD, autopia, 110. yıl, Empire State gökdeleni,
 
© Copyright Gazi SOFT Haber Yazılımı V1.0.5
Her hakkı saklıdır.